Λίγα λόγια για εμένα

Γεια χαρά! Είμαι ο Γιώργος. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, φοίτησα στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο και πλέον εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπουδές μου είναι στο πεδίο του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας ενώ είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA in International Business. Η εκπόνηση της διατριβής μου αναπτύχθηκε το καλοκαίρι του 2017 όταν ήμουν μόλις 24 ετών και είχε θέμα:  ''Η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση υπό το πρίσμα της Διεθνούς Οικονομικής και του Διεθνούς Εμπορίου: The Case of S.E.E. (South European Economies)The ‘’Plan C’’ for Greece."

Από την ηλικία των 14, ασχολούμαι με τον πράσινο τρόπο ζωής, την οικολογία, την ανακύκλωση. Τα πρώτα μου ερεθίσματα τα έλαβα από το ταξίδι μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα των Ελλήνων Νέων Πρασίνων και του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.

Έχω συμμετάσχει δύο φορές σε  αυτοδιοικητικές εκλογικές αναμετρήσεις  συντάσσοντας τις υπο διαμόρφωση ιδέες μου με πράσινα ψηφοδέλτια.  Στις  τελευταίες Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου 2019 ήμουν υποψήφιος με την αυτοδιοικητική Οικολογία Αλληλεγγύη στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Είμαι μέλος της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης, Εθελοντής στο GreenWave Festival και οργανωτικό μέλος της καμπάνιας Stop Climate Change Greece που έχει σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τις επιπτώσεις και τους κινδύνους της Κλιματικής Αλλαγής, απαιτώντας μέτρα από την Ελληνική κυβέρνηση έπειτα από φυσικές καταστροφές που οφείλονται στην κλιματική κρίση και απειλούν αθώους πολίτες.

Είμαι χορτοφάγος, αγαπώ το ποδήλατό μου και την γυμναστική.

Καλώς όρισες!

Επικοινωνία

panouchosgiorgos@gmail.com

© 2019 by PANOUCHOS GIORGOS